Bomb threat at Greenwood High School!

2014 Idag har varit en väldigt lång, jobbig och irriterande dag. Den började helt vanligt med vanliga lektioner och normala människor, men efter 3rd period blev vi tillsagda att tömma våra skåp, flytta våra väskor till uteserveringen och att gå till the football field. Påväg dit undrade jag och alla andra utbytesstudenter vad som pågick och vi fick senare berättat för oss att det var ett bomb threat på skolan! Någon hade alltså lämnat en lapp som sade att det fanns en bomb någonstans på skolans campus. 
 
Vi satt vid the football field i stekande solsken i 45 minuter innan de senare förflyttade alla 900 (!!) elever till the tornado shelter. Vi fick sitta inne i den byggnaden i 3 timmar innan vi fick någon information om vad som pågick eller vad vi skulle göra. Efter de 3 långa timmarna fick vi gå till Junior High School och äta lunch, vilket inte heller var det lättaste med tanke på att 900 elever skulle äta samtidigt, så kön var ju enorm. 
 
Eter lunchen spenderade vi ca 2 timmar till inne i the tornado shelter innan vi fick återgå till vårat schema. Det tog ca 5 timmar att söka igenom hela skolan och vi fick alltså vänta i 5 timmar. Inte nog med detta, skolan hade också en "Drug test" vilket betyder att polisen gick runt med hundar, de kollade i våra väskor, skåp osv efter droger. 
Denna dag har varit full av händelser, men samtidigt har den bara beståt av mycket väntande.. 
 
Om ni vill läsa mer om händelsen klicka här.  
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?